Wij verlangen ernaar dat Gods wil gedaan wordt hier op aarde, zoals in de hemel. In het leven van Jezus zien we wie God echt is en wat Hij echt wil. Jezus kwam steeds terug op het Koninkrijk van God. Overal waar Hij kwam werd het Koninkrijk zichtbaar en veranderden levens. Door de reizen die wij gaan maken willen ook wij het Koninkrijk van God aan mensen laten zien die we tegenkomen en verlangen we ernaar dat levens voorgoed veranderen.

Misschien denk je wel: 'Moeten we dan allemaal de zending in?' Neehoor. Je kan God vertegenwoordigen en de dingen op Zijn manier doen overal waar je bent. Of dat nu op je werk is, op school, tijdens sporten, onderweg of thuis. Iedereen op zijn eigen plek:) God heeft óns een verlangen gegeven om namens Hem in het buitenland te zijn. Zou je ervoor willen bidden en erover na willen denken of je ook wilt investeren in wat wij mogen gaan doen in Gods Koninkrijk?

Allereerst kan dit door voor ons te bidden. Misschien wil je wel wekelijks op een bepaalde tijd voor ons bidden? We horen het heel graag van je :)

Ook kun je investeren in wat we doen door ons eenmalig of maandelijks financieel te steunen. Wij zullen namelijk van giften gaan leven. Onze geschatte kosten zijn 650 euro per persoon per maand. Kost en inwoning, vervoer en outreaches (georganiseerde evangelisatie evenementen) eens per 2 maanden zijn het grootste deel hiervan.

Wil je hierin investeren? Dit zijn onze gegevens :

Stichting Forerunner te Dordrecht

Projectnummer:

'FR133 Hoop brengen'

IBAN: NL60INGB0005358287

BIC:INGBNL2A

Laat Uw Koninkrijk komen.

Laat op aarde worden gedaan wat Ú wil, net zoals in de hemel wordt gedaan wat U wil. 

~ Mattheüs 6:10 ~

Stichting Forerunner te Dordrecht

Projectnummer:

'FR133 Hoop brengen'

IBAN: NL60INGB0005358287

BIC:INGBNL2A

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now