Hoooi:)

Wij zijn Joram(20) en Nádia(20) en getrouwd! We houden van God en willen graag doen wat Hij voor ons in petto heeft. Hij is de Hoop en daarom willen wij die Hoop brengen overal waar we zijn en gaan.

De jaren van 2014-2016 hebben voor ons in het teken gestaan van de Katapult. Voor Joram 1 jaar, en voor Nádia 2 jaar. De Katapult is een Bijbelschool waar je wordt opgeleid tot kinder- en tienerwerker. Je leert God en jezelf kennen en je leert met Bijbelse principes wat het beste is voor een kind. We hebben in deze tijd veel kinderwerk gedaan. Hierdoor zijn we erachter gekomen wat onze verlangens zijn. Joram wordt helemaal blij van evangelisatie en Nádia geniet van kinderwerk en aanbidding. 

Na een periode van rust en wachten op God heeft Hij ons duidelijk gemaakt dat we onze weg in Cyprus mogen vervolgen! Sinds maart 2017 zijn we in Cyprus en mogen we een Nederlands zendelingen gezin meehelpen met het werk dat zij hier met en voor God begonnen zijn. Dit is onder andere worship, voorbede, evangelisatie, helpen in de lokale kerk en we helpen bij het gezinsleven. We weten dat we hier op de goede plek zijn:)

Wil je weten waar we zijn en op de hoogte blijven van wat we meemaken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief rechtsboven op deze pagina!

Stichting Forerunner te Dordrecht

Projectnummer:

'FR133 Hoop brengen'

IBAN: NL60INGB0005358287

BIC:INGBNL2A

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now